over evoscoot

In het hart van de Hagelandse fruitteelt, op een boogscheut van Haspengouw, zijn Dries en Catherine Boutsen al meer dan 20 jaar actief als fruitkweker. Al 11 plukseizoenen oogsten ze met elektrische pluktreinen. Sinds 2005 schakelden ze voor het snoeien ook over op elektrische snoeischaren. Vanuit hun positieve ervaringen groeide het verlangen naar een elektrische plukwagen. Een pasklaar antwoord was niet te vinden in het binnenland.

Bij een bezoek aan de InterPoma in Italië vonden ze bijna wat ze zochten: een elektrische plukwagen die al hun behoeften en wensen zou kunnen invullen. De getoonde modellen waren helaas allemaal te klein voor hun specifieke manier van werken. Maar geen nood. De firma SamaTec was bereid een wagen aan te passen, helemaal op maat van de moderne hedendaagse fruitteelt in Vlaanderen. De evo4 was een feit.

Deze nieuwe veelzijdige zelfsturende plukwagen werd een blikvanger op de Fructura vakbeurs 2009 en Boutsen J. Bvba werd officiëel verdeler in de Benelux van de SamaTec-plukwagens in de professionele fruitteeltsector.

Voor de particuliere markt werd het gamma elektrische voertuigen in 2010 nog uitgebreid met elektrische scooters van EVT, een van de toonaangevende fabrikanten in deze nieuwe boomende markt. De verkoopsactiviteiten van elektrische voertuigen werden gebundeld onder de handelsnaam Evoscoot.

Het genot van werken met elektrisch fruitteeltmachines kent Evoscoot uit de dagelijkse praktijk: ergonomie en tijdswinst gaan hand in hand. Het werken is aangenaam stil en trillingsvrij. De evo4 is zuinig, milieuvriendelijk, onderhoudsvrij en economisch zeer efficiënt. Deze krachtpatser voelt zich thuis op alle terreinen en plantages. En dit voor al uw fruitteeltactiviteiten.

En al deze voordelen vind je ook terug in de elektrische scooter. Geniet bij elke uitstap van de stilte en de frisse lucht. Benzine of oliegeuren behoren tot het verleden. Problemen met kettingen, uitlaten of carburator,… weg ermee. En tanken doe je voor de prijs van een zelf gezet kopje koffie. Onze EVT-scooters zijn bovendien hun tijd ver vooruit.

Samengevat: Evoscoot kan als verdeler van al deze moderne elektrische voertuigen bogen op een ruime, praktische, concrete en jarenlange ervaring en u in woord en daad bijstaan bij de aanschaf van uw elektrisch voertuig, zowel voor professioneel gebruik als voor particulier plezier.

Maak samen met Evoscoot de rekening. Contacteer ons vandaag nog voor werk- of rijplezier. Of beiden…

Met (milieu)-vriendelijke groeten.

Het Evoscoot-team.

evoscoot © 2010 | elektrische scooters | elektrische fruitteeltmachines | info@evoscoot.be | (+32)(0) 495 34 40 72 | sitemap